2021-04-18 11:13:23• hírek • Szatmár.ro

Arany- és ezüstérmet szereztek a VSK párbajtőrvívói a Román Kupa döntőjében

Foto: Facebeook/ Nagy Lehel
Foto: Facebeook/ Nagy Lehel

Kimagasló eredményt értek el szombaton a Szatmárnémeti VSK párbajtőrvívói Bukarestben: Alex Oroian aranyéremet, Nagy Lehel pedig ezüstöt szerzett.

Párbajtőrvívó kupaküzdelmek helyszíne volt szombaton a bukaresti Floreasca Vívócsarnok, ahol a Román Kupa felnőtt küzdelmeinek döntőjét szervezték meg.

A Szatmárnémeti VSK-t három (Alex Oroian, Nagy Lelel, Szilágyi Adrian), a Szatmárnémeti SK pedig négy (Mézinger Márton, Surducan Tudor, Szabó Szabolcs és Cîmpan Anton) sportolóval vett részt az eseményen.

A csoportküzdelmekből Nagy Lehel 5 győzelemmel és egy vereséggel jutott tovább, míg Oroian háromszor nyert és kétszer kikapott. Az egyeneskieséses szakaszban mindkét szatmári vívó a döntőig menetelt, számos rutinos, jó vívót ejtve ki a küzdelmek során, így Nagy és Oroian egymással szemben állhattak pástra a fináléban.

A döntőben Oroian 15-9 arányban győzedelmeskedett.

Oroian első- és Nagy második helyezése mellett, a csapat harmadik játékosa, Szilágyi Adrian 10. helyen végzett, míg a Szatmárnémeti SK sportolói közül Mézinger Márton 16., Szabó Szabolcs a 23., Tudor Surducan a 41., valamint Cîmpan Anton az 54. helyen zárt a kupában.

Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: